OM TC

Om du söker personlig utrustning till skoter- och båtlivet så har du kommit rätt.

TC i Piteå grundades 2018 och ägs och drivs av Ebba Grandin. Sedan 2022 är vår huvudinriktning försäljning av kläder och utrustning som hör skoterlivet till och sommartid livet i och omkring vatten.

 

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Om du söker personlig utrustning till skoter- och båtlivet så har du kommit rätt. Vi erbjuder ett brett sortiment och i vår butik får du hjälp av vår kunniga personal med att hitta rätt produkt för just dig och dina behov.

I vår välfyllda butik hittar ni skoterkläder från varumärkena KLIM, FXR, Scott, TOBE mfl. Du hittar även klädmärket Pelle P hos oss. Pelle Ps klädkollektioner består av funktionskläder designade för att klara tuffa utmaningar inom hav, berg och stad. Varumärkets kollektioner innehåller allt från tekniska sjö-och skidkläder till plagg som lämpar sig såväl på golfbanan som i staden.

Vi arbetar med marknadsledande varumärken och bredden i vårt sortiment gör att vi kan erbjuda utrustning för alla ändamål, åkstilar och åldrar. Även personlig utrustning så som hjälm, glasögon, kroppsskydd och flythjälpmedel finns såklart också att tillgå.

Sommarbutiken erbjuder olika produkter av vattensportleksaker såsom, SUP-brädor (stand up paddelboard), åkringar, vattenskidor, flytvästar och våtdräkter.